Chifle cu făină de cocos keto – Erroso Bio

Chifle keto

Preîncălziți cuptorul până la ° C. Linițați o farfurie rotundă de 8 inch cu pergament. Într-un bol mic, combinați făina de migdale și nucă de cocos și praful de copt.

chifle keto

Puneți mozzarella și cremă de brânză într-un vas sigur cu microunde. Asigurați-vă că așezați brânza cremă deasupra mozzarella, pentru a împiedica crema de brânză să se supraîncălzească.

chifle keto

Puneți vasul în cuptorul cu microunde 30 secunde apoi amestecă brânza și pune-l înapoi în cuptorul cu microunde. Repetați procesul până când chifle keto este complet topită și netedă și arată ca aspect aluat.

chifle keto

În total, acest lucru ar trebui să dureze aproximativ 1 minut. Nu încercați să gătiți brânză la cuptorul cu microunde tot timpul, deoarece va supraîncărca.

chifle keto

Adăugați încet făina și ouăle în amestecul de brânză, amestecând constant. Transferați aluatul într-o folie mare de plastic. Acoperiți aluatul cu o altă folie de plastic și frământați aluatul în folie de plastic de mai multe ori până obțineți o bilă netedă.

chifle keto

Ulegeți ușor mâinile și împărțiți aluatul în 4 porții egale. Rotiți fiecare aluat între palmele dvs. Așezați chiflele într-o farfurie, la aproximativ 2,5 cm.

Chifle keto/low carb și fără gluten

Bake about minute pe raftul mijlociu al cuptorului sau până când chiflele sunt maro auriu. Valoare nutrițională.

chifle keto