Dieta lui Jennifer Lopez de 10 zile. Ce mananca de arata demential la 49 de ani

Dieta j

Conținutul

  boabe de orez pentru slabit miranda lambert pierdere în greutate 2021

  Poate vă întrebaţi care este secretul ei? Ei bine, celebra antrenoareTracy Anderson, creditează dieta bogată în legume şi fără alimente procesate pentru forma de invidiat a artistei.

  pot să pierd în greutate după 55 dieta 3 3

  Cum arată dieta lui Jennifer Lopez într-o zi obişnuită? De obicei, vedeta îţi incepe dimineţile cu un shake de proteine şi o cafea fără cafeină. Pentru prânz, Lopez optează pentru salate cu multe legume şi somoniar la cină preferă un mix de cereale — cel mai dieta j quinoa — în combinaţie cu proteine slabe.

  retete de regim pentru slabit cinci modalități de a pierde rapid în greutate

  Tracy Anderson menţionează că toate ingredientele din dieta artistei sunt proaspete şi neprocesate, cu excepţia pudrei de proteine. Deşi urmează un regim alimentar sănătos cea mai mare parte a timpului, Lopez a mărturisit în mai multe înterviuri că nu vede nimic greşit în a te răsfăţa din când în când cu mâncărurile preferate.

  beneficiile pierderii în greutate infografică cum sa slăbești sănătos

  Cu toate acestea, există două lucruri de care artista nu se atinge niciodată : cafeaua şi alcoolul. Pe lângă dieta echilibrată, Jennifer Lopez se atreanează de ori pe săptămână şi dieta j că un somn de cel puţin 7 ore este esenţial pentru a se păstra în formă.

  pierdere în greutate cadouri pentru mama cum să pierdeți trucurile de greutate

  Dieta sa nu este la fel de restrictivă ca cea urmată de Tom Brady şi Giseledar este clar căo dietă bogată în alimente proaspete şi organice funcţionează pentru ea!