Dieta fulger cu mere pentru a slăbi 5 kilograme în 5 zile!

Diete fulger. Dieta fulger cu mere pentru a slăbi 5 kilograme în 5 zile!

  • Pierderea în greutate la 49
  • Fiți sănătoși pentru a pierde în greutate eric berg

În prima zi, imediat după ce te-ai trezit, trebuie să bei un pahar cu apă călduță de ml în care să storci zeama de la o lămâie. Acest obicei trebuie urmat în toate diminețile acestui regim. Apoi, poți să bei de ml de cafea.

diete fulger

La micul -dejun poți să mănânci un iaurt cu o lingură de ovăz, iar la prima gustare a zilei poți să-ți delectezi papilele gustative cu un grapefruit. Pentru prânz alege o supă de zeamă de varză, iar pentru cină este ideală o salată verde cu o roșie, un castravete și puțină brânză rasă peste ea.

Diete fulger trebuie luată la ora După această oră nu se mai mănâncă diete fulger.

diete fulger

Pe la oramai poți bea un ceai verde. În a doua zi a regimului să nu uiți ca imediat după ce te scoli să bei paharul de apă caldă și zeamă de lămâie.

În această dimineața trebuie să înlocuiești cafeaua cu un ceai verde și să mănânci de grame de telemea de vacă cât mai slabă și o roșie.

diete fulger

Pentru gustare, ai voie o mică salată de fructe făcută din 2 prune, jumătate de măr, 2 felii tehnici de ardere a grăsimilor corporale grapefruit și 2 felii de lămâie. La prânz, poți să mănânci o supă cremă de roșii, evident aceasta trebuie preparată fără unt în ea.

diete fulger

Iar pentru cină fă-ți o bucată de pește la aburi. Nu se mai consumă nimic după ora A treia zi a dietei, și ultima, este și mai restrictivă.

  • Arderea tuturor grăsimilor corporale
  • Cum să pierdeți în greutate în jurul abdomenului superior

Dimineața, pe stomacul gol, bei paharul de apă caldă cu lămâie, iar la micul dejun se consumă un ou fiert. Se sare peste gustare. La prânz, ai voie o salată de varză și de grame de carne de pui, iar la cină un iaurt cu două linguri de ovăz.

Dieta fulger cu mere pentru a slăbi 5 kilograme în 5 zile!

Nu uita că nu ai voie să mai consumi nimic după ora indicată. Acest regim nu trebuie ținut pe o perioadă mai lungă. El se poate folosi doar pentru situații de urgență, precum un eveniment important la care vrei să strălucești și trebuie să dai rapid câteva kilograme jos.

Slabire rapida 🍏 Dieta rapida 🥒 Dieta cu castraveti - Cum sa slabesc?