3 Strategii ca sa te motivezi sa slabesti | Slabeste cu Serban

Motivatie slabit

Conținutul

  De Georgiana Dorobanțu Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă Imaginile cu cei care au reușit să slăbească și să-și transforme radical corpul te pot inspira să lupți și tu împotriva kilogramelor în plus de care vrei să scapi Atunci când vrei să slăbești, mai ales motivatie slabit te confrunți cu multe kilograme în plus, cifrele în sine te pot descuraja.

  Este valabil în cazul multor persoane care se confruntă cu obezitatea, dar care nu se cred capabile să slăbească.

  motivatie slabit cea mai bună pierdere în greutate mix

  Numai ideea că trebuie să dai jos 10, 15, 20 motivatie slabit kilograme sau mai mult te copleșește și ajungi să consideri că nu ai nicio șansă și că nu vei reuși niciodată, de aceea nici măcar nu mai încerci. La polul opus se află cei care care se confruntă cu doar câteva kilograme în plus și care cad în capcana dietelor "fantastice", care promit că te scapă de surplusul de greutate în câteva zile.

  Deși la început mi-a fost clar că trebuie să renunț pentru o perioadă la toate dulciurile prăjituri, biscuiți, tarte, brioșe, ciocolata etcpe parcurs îmi e din ce în ce mai greu să refuz tratațiile aniversare de la birou si încep sa înhaț pe ascuns din orezul cu lapte al copiilor. Știu ce, cum și cât să mănânc, dar nu mă pot abține să nu trișez din când în când. Ajung să mă gândesc doar la mâncare și orice vad în jur mă tentează. Mi se par plictisitoare legumele la cuptor, m-am săturat de aceeași friptură, găsesc fade lactatele și brânzeturile, nu mai sunt deloc creativ ă în bucătărie, parcă aș mânca o pizza. Colac peste pupăză mă urc pe cantar și văd că de 1 săptămână nu mai slăbesc niciun motivatie slabit, deși fac eforturi să mă țin de planul pe care medicul mi l-a făcut.

  Iar atunci când nu obțin rezultate instant devin dezamăgiți și renunță. Lupta împotriva kilogramelor este de fapt o luptă cu noi înșine.

  Totul ține de motivație și, mai ales, de perseverență. Chiar dacă nu ești un exemplu de disciplină alimentară, dacă revii iar și iar pe drumul cel drept după orice abatere de la regimul tău alimentar de slăbit, atunci ai șanse foarte mari să slăbești și să arăți exact așa cum visezi.

  motivatie slabit jade teta pierde greutatea aici

  O demonstrează numeroase persoane din întreaga lume care au reușit să se transforme radical, ajungând de la peste o sută de kilograme la o greutate normală, iar în unele cazuri la un corp perfect tonifiat. Descoperă 20 de imagini de tipul "înainte și după" cu astfel de persoane care au reșit să slăbească și convinge-te că și tu poți!

  motivatie slabit cât timp să piardă în greutate după olanzapină