Revoluția științifică - Concept, istorie, contribuții și consecințe - Educaţie -

Revoluția slăbită. Revoluţia somnului

revoluția slăbită slimming aid evolution cina

Munca peste program, viaţa de familie, conectarea revoluția slăbită la telefoane şi la internet, aspiraţiile și temerile noastre — totul stă în calea detaşării necesare regenerării de care avem nevoie. Nu mai dăm nicio şansă somnului şi credem că acesta este preţul care trebuie plătit pentru a avea succes! Arianna Huffington dezvăluie misterul şi puterea transformatoare a somnului şi ne arată cum să ne eliberăm de griji, să ieșim din timp, să ne umplem de energie şi să revenim la viețile noastre cu sufletul revigorat.

Ion Iliescu - raspunde intrebarilor legate de Revolutie (filmare furata de la S.R.I.)

O definiţie a succesului care nu include starea de bine, înțelepciunea şi dăruirea ne va împiedica să descoperim ceea ce prețuim și ceea ce dă sens vieții noastre.

Suntem aşa cum dormim! Dacă vrem să avem succes, trebuie să începem cu somnul!

revoluția slăbită motive pentru pierderea în greutate în capre

Avem nevoie de somn pentru a reuşi! Nu credeam că am nevoie de o carte care să mă ajute să dorm, dar aveam! Somnul este totul — e principalul lucru pe care l-am aflat. Din când în când, cu toţii avem probleme cu somnul.

revoluția slăbită jimmy van slimming

Pentru mulţi, e o luptă continuă. Dacă ne reconstruim relaţia cu somnul, dacă ne împrietenim şi nu ne luptăm cu acesta urmând sfaturile Arianna Huffington, ne vom transforma viaţa şi vom reintra în contact cu sinele nostru inteligent şi plin de compasiune.

Chestionarul de calitate a somnului, meditațiile ghidate, la fel ca şi sfaturile şi metodele din volumul de faţă vă vor ajuta să vă revoluția slăbită relaţia cu somnul şi să vă transformaţi viaţa.

revoluția slăbită site ul ecologic subțire