Cele mai vizitate produse

Slimming rece

Conținutul

  Cook with pleasure! Vă oferim o mulțime de rețete pentru slăbit: preparate principale rețete pentru slăbit, rețete sănătoase pentru slăbit, rețete pentru slăbit, rețete pentru slăbit, salată, rețete pentru slăbit, rețete dulci pentru slăbit, suc și frechete rețete pentru slăbit, scăzut carne cu carbohidrați, pește cu conținut scăzut de carbohidrați, slimming rece cu conținut scăzut de carbohidrați, caserole cu conținut scăzut de grăsimi, mic dejun cu conținut scăzut de carbohidrați, coacere pentru slăbit, pizza pentru slăbit și alte rețete pentru slăbit.

  slimming rece

  Aplicația pentru rețete funcționează offline. Toate rețetele de slăbit cu fotografie și instrucțiuni simple și detaliate.

  slimming rece

  Puteți alege rețetele dvs. De asemenea, puteți utiliza o listă de cumpărături. Doar adăugați produsul dorit direct din rețetă în lista de cumpărături.

  slimming rece

  În această aplicație puteți partaja propriile rețete delicioase și puteți lăsa feedback despre alte rețete! Aplicația nu necesită internet și rețetele dvs. Slimming rece rețetele de slăbit sunt împărțite în categorii pentru o utilizare ușoară.

  slimming rece

  Poți găsi o rețetă pentru starea ta de spirit! Există o căutare simplă în aplicație după nume sau după ingrediente.

  Rețete ușoare folosind ingrediente pe care le aveți deja în bucătărie. Majoritatea rețetelor pe care le oferim pot fi preparate și gătite în 20 de minute sau mai puțin, de la început până la sfârșit.

  slimming rece